Over ons

ing. J. (Jamo) van Alfen


Sinds 2009 ben ik actief betrokken bij inspectie- en adviesdiensten voor de bebouwde omgeving. Gedurende deze periode heb ik uitgebreide ervaring opgedaan en een brede kennis ontwikkeld omtrent diverse gebouwen verspreid over heel Nederland. In de afgelopen 15 jaar heb ik denk ik wel elk denkbaar soort gebouw geïnspecteerd, wat het vak zo boeiend maakt. Als inspecteur kom je namelijk op de meest uiteenlopende locaties.

Mijn kennis en ervaring heb ik ontwikkeld bij enkele bouwkundige adviesbureaus en bij het grootste en meest veelzijdige vastgoedorganisatie in Nederland: het Rijksvastgoedbedrijf. Mijn ontwikkeling heeft mij geleid van inspecteur en adviseur tot projectleider binnen uiteenlopende bouwkundige disciplines. Deze opgedane expertise zet ik meer dan 100% in om een positieve bijdrage te leveren aan de ambities en dromen van onze opdrachtgevers.

De veelzijdigheid aan bouwkundige inspectie- en adviesdiensten die wij bij Teelker & Van Alfen aanbieden, maakt ons werk uiterst uitdagend en vooral heel leuk!

Kwalificaties


>  Integraal Inspecteur Vastgoed IIV, BOEI en NEN 2767
>  Integraal Adviseur Vastgoed IAV, BOEI en NEN 2767
>  Energieprestatie Adviseur NTA 8800
>  Deskundige herkenning houtaantasters
>  MTS en HTS Bouwkunde

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Telderstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Kennismaken?