Over ons

Teelker & Van Alfen is hét bouwkundig inspectie en adviesbureau voor de bebouwde omgeving.


Als onafhankelijke bouwkundigen streven wij ernaar een positieve bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van doelstellingen en ambities van onze klanten. Onze pragmatische en praktische aanpak zorgt ervoor dat we dit doel effectief benaderen en realiseren.

jamo_en_bjorn

Het verhaal achter Teelker & Van Alfen


Teelker & Van Alfen is ontstaan ​​uit de fusie van twee solide bedrijven: Teelker Bouwkundig Advies uit Elst en Van Alfen Ingenieurs uit Oosterbeek. Dankzij een succesvolle samenwerking tussen deze bedrijven hebben Bjorn Teelker en Jamo van Alfen besloten om vanaf 2023 gezamenlijk verder te gaan als Teelker & Van Alfen BV. Dit heeft geresulteerd in een gedreven, eigentijds en dynamisch bouwkundig expertisebureau voor integrale bouwkundige inspectie- en adviesdiensten, gekenmerkt door een informele werkcultuur.

”Wij brengen onze ervaring en passie voor het vak samen, met een gedeelde praktische en pragmatische visie op bouwkundige inspecties en adviesdiensten”

Als je voor een uitdaging staat of als je baat hebt bij onze bouwkundige kennis en expertise, staan wij open voor een samenwerking. Dit geldt voor opdrachtgevers en partners in de markt. Regionaal maar ook landelijk! Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Team Teelker & Van Alfen


Elke dag zetten wij ons met volle overgave in om een positieve invloed te hebben op de ambities en doelen van onze opdrachtgevers. Dat is waar het bij ons om gaat!

Kom jij ons versterken?


Om onze doelen te realiseren, zijn we op zoek naar gedreven en ambitieuze collega’s die een positieve bijdrage willen hebben op de groei van ons bedrijf. Op dit moment hebben we hiervoor de volgende vacature(s) beschikbaar.

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Telderstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Kennismaken?