Over ons

B.C. (Bjorn) Teelker


Gedurende een decennium heb ik mijn bouwkundige expertise ontwikkeld in de aannemerij en bouwkundig adviesbureaus. In deze periode heb ik ruime praktische kennis en ervaring opgedaan in de bouw. Mijn verantwoordelijkheden bestonden met name uit bouwplantoetsing, bouwbegeleiding, bouwkostencalculaties en bouwkundige opnames.

Na deze periode heb ik in 2006 mijn eigen bouwkundig adviesbureau opgericht en heb ik me gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, onderzoeken, schade-expertise en meerjarenonderhoudsplannen. Het grootste plezier uit mijn werk haal ik door samen met opdrachtgevers door woningen of gebouwen te lopen en plannen en wensen te bespreken. Door mijn brede ervaring heb ik talloze ideeën en oplossingen voor bouwkundige uitdagingen.

In mijn optiek zijn praktijkervaring, bouwkundig inzicht en materiaalkennis de kernwaarden voor het leveren van helder en waardevol technisch advies. Dit vormt de basis van wat we bij Teelker & Van Alfen aanbieden aan onze gewaardeerde opdrachtgevers!

Kwalificaties


>  KOB Aannemersopleiding
>  BOB Calculator Bouwmanagement & Uitvoering
>  Energieprestatie Adviseur NTA 8800
>  Deskundige asbestherkenning
>  MTS Bouwkunde
>  MTS Elektrotechniek

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Telderstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Kennismaken?