Energielabel Nijmegen

Het energielabel is de sleutel tot inzicht in de energie-efficiëntie van je woning. Verhoog de waarde van je woning in Nijmegen met een beter energielabel, bespaar op je energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst. Ontdek hoe ons energie experts je kunnen helpen met het verkrijgen van een nauwkeurig en betrouwbaar energielabel dat voldoet aan de NTA 8800.

Onze energie-experts behalen het maximale resultaat voor je energielabel, waardoor de waarde van je woning in Nijmegen stijgt!

Teelker & Van Alfen: energielabel experts in de regio Nijmegen


Teelker & Van Alfen is gespecialiseerd in het opstellen van energielabels volgens NTA 8800. Met een ruime 25 jaar aan praktijkervaring, hebben wij ruime kennis over bebouwing opgedaan in de regio Nijmegen. Deze uitgebreide kennis stelt ons in staat om grondige en betrouwbare energielabels in Nijmegen op te stellen, wat is een positieve invloed heeft op de marktwaarde van de woning! Naast Nijmegen zijn wij uiteraard ook actief in de omliggende plaatsen zoals Malden, Mook, Grave, Millingen, Groesbeek, Wijchen, Beuningen en Ewijk

Energielabels in Nijmegen door Teelker & Van Alfen


Bekijk hieronder enkele woningen in Nijmegen waarvoor we energielabels hebben opgesteld. Deze energielabels waren doorgaans nodig vanwege de verkoop, verhuur of herfinanciering.

Kosten energielabels in de regio Nijmegen


Al onze energielabels in Nijmegen worden opgesteld volgens de NTA 8800 door een ervaren en erkende energieprestatie adviseur. De energielabel kosten stemmen we af op het woningtype. Zo kunnen we de kosten afstemmen op de grootte en uitvoering van een woning. Dit bespaart je kosten, zodat we altijd een goedkoop energielabel kunnen aanbieden. Vraag hieronder een energielabel aan en ontvang direct een prijsopgave en alle benodigde praktische informatie.

Energielabel en bouwkundige keuring in Nijmegen combineren


Ontvang 10% korting op het energielabel bij een combinatie met een bouwkundige keuring!

Direct een energielabel in Nijmegen aanvragen


  • Via ons contactformulier kun je eenvoudig een energielabel in Nijmegen aanvragen. Onze energie experts begeleiden je door het hele proces.

  • Na het verstrekken van de opdracht vragen wij jou om zoveel mogelijk technische documenten van de woning te verzamelen. Het verzamelen van gedetailleerde informatie draagt namelijk bij aan het verkrijgen van een beter energielabel.

  • Onze ervaren energie deskundige voert een grondige inspectie van de woning in Nijmegen uit. Zo wordt onderzocht of én hoe de woning is geïsoleerd, en welke gebouwgebonden installaties aanwezig zijn.

  • Nadat onze energiedeskundige alle benodigde informatie heeft verzameld wordt op kantoor de nauwkeurige energieberekening uitgevoerd volgens de NTA 8800. Dit gebeurt met behulp van geattesteerde software Vabi, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en gecertificeerde berekening.

  • Zodra de energieberekening is afgerond, wordt deze volgens het ”twee-ogen-principe” gecontroleerd door een collega-adviseur. Bij goedkeuring wordt het energielabel officieel geregistreerd in de landelijke database van de Rijksoverheid.

  • Het energielabel ontvang je digitaal van ons in pdf-formaat.

Energielabel Nijmegen-Centrum


In het hart van Nijmegen-Centrum vinden we de historische wijken met monumentale panden en sfeervolle grachten. Deze oude gebouwen, vol karakter en charme, hebben vaak energielabels in de lagere categorieën, zoals E of F, vanwege hun leeftijd en traditionele bouwmethoden. Toch zijn er moderne nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten in de stadskern die energielabels van niveau A behalen, dankzij hoogwaardige isolatietechnieken en wederom energiezuinige installaties.

Energielabel Nijmegen Noord


In Nijmegen-Noord, met wijken zoals Lent en Waalsprong, ontdekken we een diverse mix van woningen en energielabels. Hier staan moderne huizen zij aan zij met historische herenhuizen. Veel van deze oudere woningen hebben dankzij renovaties en energieverbeteringen hun energielabels kunnen verhogen. Een klassieke herenhuis, aanvankelijk met een energielabel D, heeft door isolatiemaatregelen en duurzame energiebronnen nu een energielabel B.

Energielabel Nijmegen-Oost


In de levendige wijken van Nijmegen-Oost, zoals Bottendaal en Hunnerberg, treffen we een gevarieerd woningaanbod aan, variërend van historische herenhuizen tot eigentijdse nieuwbouw. Veel bewoners in deze buurten delen een passie voor duurzaam leven. Denk aan een recent opgeleverd appartementencomplex in Bottendaal, dat met trots een energielabel A draagt, mede dankzij energiezuinige warmtepompen.

Energielabel Nijmegen-Zuid


In Nijmegen-Zuid, met wijken zoals Hatert en Lindenholt, vinden we een mix van oude en nieuwe woningen. Historische herenhuizen staan naast eigentijdse nieuwbouwprojecten. Hier zijn inspanningen gaande om energielabels te verbeteren. Een voorbeeld is een herenhuis in Hatert dat oorspronkelijk een energielabel D had, maar na isolatie en zonnepanelen nu trots een energielabel B draagt.

Energielabel Nijmegen-West


Nijmegen-West, met wijken zoals Hengstdal, wordt gekenmerkt door moderne woningbouw en duurzaamheid. Veel nieuwbouwprojecten hier bereiken energielabels van niveau A of B dankzij innovatieve bouwtechnieken en groene voorzieningen.

jamo_van_alfen

Energielabel in Nijmegen aanvragen?


Een energielabel aanvragen voor een woning in Nijmegen of meer informatie ontvangen? Neem via 026 – 785 37 58 contact op met onze energie expert ing. Jamo van Alfen of vul het onderstaande contactformulier in.

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Telderstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Energielabel Nijmegen aanvragen