Bouwkundige keuring

Een grondige bouwkundige keuring is essentieel bij de aankoop, verkoop of oplevering van een woning of gebouw. Het biedt zekerheid, voorkomt verrassingen en verhoogt uw vertrouwen in het object. Laat onze bouwkundig experts u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissing voor een succesvolle aankoop of verkoop.

Voorkom verrassingen en laat u uitgebreid informeren door onze bouwkundige professionals.

Bouwkundige aankoopkeuring


Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u betrouwbaar advies over de bouwtechnische staat ervan? Onze bouwkundige experts zijn er om u te ondersteunen, met toewijding aan het creëren van een deskundig en gedetailleerd bouwkundig rapport.

Bouwkundige verkoopkeuring


Heeft u besloten uw woning te verkopen en wilt u de bouwkundige staat vastleggen voor een transparant verkoopproces? Onze bouwkundige experts zijn gespecialiseerd in het opstellen van een onafhankelijk en deskundig bouwkundig rapport.

Bouwkundige opleverkeuring


Bevindt uw nieuwbouwwoning zich in de laatste fase, maar nadert de opleveringsdatum? Onze experts staan klaar om u te ondersteunen met een opleveringskeuring, zodat u met vertrouwen uw nieuwe woning kunt betrekken.

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Teldersstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Bouwkundige keuring aanvragen