Bouwkundige schade expertise

Onze ervaren bouwkundig experts analyseren en evalueren nauwkeurig de oorzaak en omvang van bouwkundige schade. Door onze bouwkundige schade expertise en gedetailleerde schade rapportages kunt u effectieve herstelmaatregelen nemen en geschillen vermijden.

Daadkrachtig, deskundig en een onafhankelijke schade expertise door bouwkundig experts!

Onafhankelijke bouwkundige schade expertise


Als gerenommeerd bouwkundig expertisebureau biedt Teelker & Van Alfen onafhankelijke bouwkundige schade expertise van hoog niveau. Onze deskundige experts analyseren grondig en objectief de oorzaken en omvang van bouwschade. We maken gebruik van deskresearch, waarbij we onder andere bestaande rapportages van bouwkundige opnames en monitoring grondig bestuderen. Met een gedetailleerd onafhankelijk rapport en betrouwbaar advies helpen wij u bij een effectieve schadeafhandeling en geschillenbeslechting.

bouwkundige_schade_expertise

Onafhankelijke schade experts van Teelker & Van Alfen


  • Bouwkundig experts met jarenlange praktijkervaring en bouwtechnische kennis.

  • Omvang en oorzaak van de schade onderzoeken en vaststellen.

  • Uitgebreid deskresearch na locatiebezoek

  • Opstellen van een onafhankelijk schade rapport.

Schade aan woning door bouwwerkzaamheden


Heeft uw woning schade opgelopen door bouwwerkzaamheden? Heeft u bijvoorbeeld het idee dat er (meer) scheuren zijn ontstaan in uw woning of dat uw woning aan het zakken is door de uitvoering van bouw- of sloopwerkzaamheden in de omgeving? Onze onafhankelijke schade experts zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak en omvang van de schade. Met onze gedetailleerde en onafhankelijke bouwkundige rapportages bent u in staat in het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding

Contra expertise door experts van Teelker & Van Alfen


Als u het niet eens bent met het schaderapport van de schade-expert van uw verzekeraar, kunt u een beroep doen op het recht op een contra-expert. Teelker & Van Alfen, uw betrouwbare bouwkundig expertisebureau, staat voor u klaar. Samen met u bezoekt onze contra-expert de schadelocatie, waarbij het rapport van de schade-expert als uitgangspunt dient. De contra-expert identificeert mogelijke tegenargumenten en legt zijn bevindingen vast in een gedetailleerd rapport. Vervolgens gaat hij het gesprek aan met de eerste expert om uw schade zo optimaal mogelijk te regelen.

Is contra expertise kosteloos of wordt dit vergoed?


Indien uw contactpersoon bij de verzekeraar akkoord heeft gegeven voor een contra-expertise en u zich conformeert aan de geldende voorwaarden, worden de kosten van de contra-expert vergoed. Het is echter van groot belang om altijd goed geïnformeerd te worden over de partij waarmee u samenwerkt voor contra-expertise. Bij Teelker & Van Alfen bieden wij betrouwbare bouwkundige expertise en staan we klaar om u te informeren en te ondersteunen bij uw contra-expertise.

bjorn_teelker

Onafhankelijke bouwkundige schade expertise nodig?


Een onderzoek naar bouwkundige schade laten uitvoeren of bent u op zoek naar contra expertise? Neem contact op met onze deskundige Bjorn Teelker via (026) 785 37 58 of vul het onderstaande contactformulier in.

Teelker & Van Alfen

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor
Meester B.M. Teldersstraat 7
6842 CT Arnhem

(026) 785 37 58

info@teelkervanalfen.nl

KvK: 90289056

Schade expertise aanvragen